Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Shpresa-Al Security Lider ne fushen e tregtimit te produkteve te sigurise ne shqiperi.Ne I orojme tregut nje game te gjere te sistemeve te sigurise ku mund te permendim sisteme vezhgimi, sisteme alarmi, sisteme aksesi, telefoni, mbrojtje, komunikim, spy, etj.
Shpresa al security eshte e perbere nga nje staf i kualifikuar ne zgjidhjen e problemeve te sigurise. Detyra jone eshte te japim zgjidhje profesionale ne kete sektor, duke filluar qe nga zgjedhja e sistemit qe keni nevoje, deri tek planifikimi dhe instalimi. Kjo Dege ka per synim te mbuloje fushen e sigurise me produkte dhe sherbim te standarteve Europiane ne teritorin e shqiperise dhe me gjere. Sistemet e sigurise, si kamerat e vezhgimit,alarmet, video fonite, sistemet e aksesit nuk jane me nje lluks por nje domozdoshmeri ne ditet e sotme.

Kamera Live nga Shpresa-Al Security - Zogu i Zi

Per te pare imazhet live duhet te shkarkoni VLC media player

Ne ju ofrojme zgjidhje ne sisteme dhe produkte te vecanta te markave prestigjoze, nga nje game e gjere qe ne disponojme. Shpresa-AL Security eshte e gatshme ne cdo moment te japi zgjidhje te personalizuara per problemin tuaj te sigurise, cilido qofte ai, duke filluar nga Kamerat e vezhgimit te shume llojeve:me kabell fizik, IP camera, wireless, infrared, vandal proof, per jashte dhe brenda etj. duke vazhduar pastaj me Sistemet e alarmit kundra Grabidjes, zjarrit, gazit, ujit, hapjes se dyerve dhe dritareve etj. Keto dy kategori jane shume te rendesishme pasi jane te lidhura ngushte me jeten, familjen apo biznesin tuaj. Te gjitha produktet jane te certifikuara dhe te parametrave Europiane. Shpresa-Al Security eshte nje nder 14 deget e SHPRESA-AL GROUP e cila eshte  nje nder kompanite me te medha dhe me nivel te standarteve Europiane ne Shqiperi.Nder dege te tjera permendim Shpresa al computer ,transport ,ndertim etj. Kompania jone "Nene"  Shpresa-Al  Group e ka bazen e fillimit te saj qe nga viti 1992. Shpresa-Al Group  zoteron certifikaten UNI-EN-ISO 9001:2000 si dhe kredenciale te tjera.

INVESTO NJE HERE, FITO ÇDO DITE