Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Që nga viti 2002, “Shpresa-Al” operon në tregun e transporteve duke ofruar transport udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit. Aktualisht kjo kompani ka arritur që të mbulojë hapësirën brenda dhe jashtë Shqipërisë duke ofruar linja transporti urbane, interurbane, ndërqytetase dhe ndërkombëtare.